SPAR 3DX

SPAR 3DX aplikacija mijenja vaš svijet povezujući vas sa svijetom 3D proširene stvarnosti (extended 3D augmented reality) dajući mu novu dimenziju!

Stickermania

Oživi me!

Pokrenite životinje, naučite nešto novo i zabavite se. Nakon što ste zalijepili sličicu u album, kamerom vašeg mobilnog uređaja oživite životinje i slikajte ih u vašem okruženju! Obavezno instalirajte ovu aplikaciju na vaš mobitel ili tablet! Instalacijom i korištenjem aplikacije otvarate vrata dodatnim sadržajima albuma “Stickermania”, kao i sadržajima koji su vezani uz posebne promotivne aktivnosti i interaktivne sadržaje koji će biti najavljeni na našem web-u www.spar.hr i tiskanim materijalima.

Želimo Vam ugodnu zabavu...i ne zaboravite podijeliti ovu aplikaciju sa Vašim prijateljima!

Screenovi

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti opisuju podatke prikupljene našom mobilnom aplikacijom SPAR3DX. Mi ne prikupljamo nikakve osobne informacije SPAR3DX aplikacijom. Preuzimanje i korištenje SPAR3DX ne zahtijeva od Vas bilo kakve informacije o Vama ili Vašem uređaju.
SPAR3DX je u skladu sa Zakonom o zaštiti dječje online privatnosti. Mi ne prikupljamo osobne podatke bilo koje vrste od korisnika bilo koje dobi.

Ako imate pitanja, možete nas kontaktirati o SPAR3DX aplikaciji putem e-pošte. Zaprimljenu korisnikovu e-mail adresu i ostale podatke koje nam korisnik pošalje putem e-maila koristit ćemo samo kako bi odgovorili na dobivene upite. Slobodno nam se obratite s bilo kakvim pitanjima o našim pravilima o privatnosti na naš e-mail: info@spar.hr.